Yvette

In mijn carrière zie ik een rode draad in organiseren en mensen. Na een boeiende tijd als mede-ondernemer van een bureau in werving & selectie ben ik bij Vereniging Natuurmonumenten aan de slag gegaan als projectmanager. Daar kwamen mijn gedrevenheid om een doel te bereiken samen met mijn talent om mensen te laten groeien in hun werk om zo samen mooie dingen neer te zetten. Sinds ruim zeven jaar ben ik programma manager Leadership Development en coach ik jonge mensen in het ontwikkelen van professioneel en persoonlijk leiderschap. Wat mensen werkelijk beweegt en waar hun talent zit, blijft mij boeien.

Op een waarderende, praktische, soms provocatieve, warme en inlevende manier begeleid ik mensen met vragen rond werk en leven. In worden wie je eigenlijk al bent. We onderzoeken samen op wat er allemaal kan, maar vooral wat jij zelf wil. Je wordt bewust van waar je echt voor staat en waar je voor wil gaan. Wat je zou kunnen tegenhouden of wat je juist kan helpen om dat te realiseren. Voor jezelf, in je carrière en in je leven.

motto: “Zo groot mogelijk dromen en lekker werken en leven vanuit doelen, delen, compassie, nieuwsgierigheid en plezier.”